Om mig

Jeg hedder Alexandar Aagaard - Jeg er kropsterapeut og spirituel mentor. Jeg arbejder indenfor kropslig og personlig udvikling. Med et holistisk menneskesyn og troen på, at vi som mennesker alle er unikke med hver sine unikke gaver og at vi har evnen til at mærke og fornemme alle svar i os selv.

i mere end 20 år har jeg arbejdet med kroppen, det mentale og det spirituelle. Min tilgang er inspireret af Østen, særdeleshed Kina, hvor jeg har boet og arbejdet i godt og vel 7 år. jeg er fascineret af de gamle Kinesiske naturmedicinske helbredsanskuelser, hvor man bl.a. arbejder med QiGong, CHI massage , meditation og mange andre former. Redskaber som jeg sammen med min medfødte intuition og evne som kanal bruger i min hverdag til, at hjælpe og guide klienter til et liv i balance.

Vi skal have det godt i vores krop og sind

Vores fysiske smerter, udfordringer eller begrænsninger, har en direkte kobling til vores mentale og ,om du vil, spirituelle tilstand.

Tidligt i livet blev jeg klar over, at jeg var nød til at ændre i mit liv, både i forhold til det kropslige og det mentale, ellers ville jeg slide mig selv ned. Jo ældre jeg blev jo mere kunne jeg mærke det fysisk. Det blev et bevidst valg om at tage ansvar for mig selv og mit helbred

I dag lever jeg ud fra motto'et 

bliv yngre med alderen

 som handler om at bruge og videreformidle de redskaber og den indsigt, jeg har lært og fået, til at skabe indre ro og balance i kroppen og sindet.

I mit arbejde som kropsterapeut og spirituel mentor, støtter og guider jeg klienter gennem,

  • En til en sessioner
  • Holdtræning
  • Foredrag/events

Jeg ser det som min vigtige opgave at hjælpe andre med at lære at lytte til deres krop og det sprog kroppen bruger til at gøre opmærksom på ubalancer