Foredrag og Events

Bliv klædt på til hverdagen

Gennem foredrag og events deler jeg ud af mine viden og erfaringer om at tage ansvar for sig selv og skabe en hverdag med mere ro og balance. 

Spræng Rammerne - skab dit liv

Spræng rammerne er et par timers spænde foredrag med en spirituel vinkel. På en sjov og intuitive måde skal vi bevæge os rundt om de områder i livet, der begrænser eller forhindre os i at leve det liv vi gerne vil. vi skal ind og lege med forståelse af, at det vi kommer fra ikke nødvendigvis skal være den vej vi fremadrettet behøver at gå. at vi rent faktisk har et valg. 

Et valg som rummer muligheder udenfor de rammer vi er vokset op i, familiært eller samfundsmæssigt, uden at gøre nogen forkert i deres livsanskuelser.   

Vi skal helt klart lege med guidet meditation undervejs og hvad der nu kunne komme til at ske. 

pris 200 kr

Meditation - Vej til indre ro

Vil du gerne i gang eller søger du inspiration til en god meditationspraksis i din hverdag. 

Meditation er ikke svært, ofte er det os selv der spænder ben. med "Meditation - vejen til indre ro" har jeg skabt rammen for 2 timer med masser af meditation, råd og vejledning til en god daglig meditationsrutine. 

Mit mål er at hjælp dig videre eller i gang, på en god overskuelig måde, så du kan dykke ned i dit inderste og mærke roen og stilheden.


pris 200 kr

Tilmeld dig

få inspiration til at leve et liv i ro og efter dit ønske